Maria Larsson, Psykiatrifonden, träffade Suzanne Osten och Pebbles Karlsson Ambrose för att fortsätta den diskussion de inlett vid Psykiatrifonden och 1.6 miljonerklubbens gemensamma förfilmpremiär av Suzannes senaste film Flickan, mamman och demonerna 2016. Diskussion fortsatte i Almedalen i somras och handlar om vad föräldrar med svår psykisk sjukdom behöver för att kunna ge sina barn en trygg uppväxt. Denna diskussion blev även en artikeln i Svensk Psykiatri, och den kan du läsa här.

I oktober 2017 ansvarade Maria Larsson för arrangemanget av den fullsatta Mental Health Evening vid Maximteatern i Stockholm (Psykiatrifonden tillsammans med 1.6 & 2.6 miljonerklubben) och under kvällen medverkade både Suzanne Osten och Pebbles Karlsson Ambrose.

Maria Larsson, Psykiatrifonden. 

Maria Larsson, Psykiatrifonden. 

Posted
AuthorTatja Hirvikoski