Nyligen följde Uppdrag Granskning och SVT Nyheter den unga kvinnan Sanne under tre års tid. Hon bollades mellan olika myndigheter och vårdgivare. Sanne togs in på akut psykiatrisk tvångsvård 21 gånger, men släpptes ut igen utan fungerande behandling. På gatan blev det droger, hemlöshet och sexuella övergrepp. Ansvariga inom vården följer lagar och regler. Men gör de rätt? Går det att finna en fungerande lösning? Kom lyssna på ett seminarium om missbruk och psykisk ohälsa med 1,6 & 2,6 miljonerklubben, Psykiatrifonden, ICA-Kuriren och WeMind. Ett seminarium om hur vi förbättrar situationen för personer med psykisk ohälsa den 6 februari, kl 17.30 - 20.00 på Sophiahemmet i Stockholm.
Anmäl dig här!

Om du inte kan komma till seminariet kan du följa det via direktsändning på Youtube, klicka här!


Posted
AuthorTatja Hirvikoski