Det är redan fjärde gången som konstnären Johan Nyström auktionerar ut en tavla till förmån för Psykiatrifonden. Precis som tidigare år, går pengarna oavkortat till Psykiatrifonden för att stödja arbetet för större öppenhet och minska fördomar kring psykisk ohälsa. 

Årets tavla är rund, ca 20 cm i diameter och har en vacker fågelmotiv (se bild nedan). Tavlan är målad på mdf. Auktionen pågår till fredag den 6/10 kl 21, och bud kan lämnas på konstnärens Facebook-sida, genom att klicka här.

Om du vill veta mer om förra årets konstauktion med Johan Nyström, kan du läsa i vår blogginlägg från hösten 2016 här. I intervjun berättar Johan om sitt engagemang för frågor som berör psykisk hälsa:

-          Auktionen är mitt sätt  att hedra minnet av Björn Petterson, en fin vän och kamrat som tragiskt lämnat oss.

Som en ideel organisation är Psykiatrifonden helt beroende av gåvor och stöd från allmänheten, företag och organisationer. Psykiatrifonden vill uttrycka ett varmt tack för det viktiga stödet! 


Posted
AuthorTatja Hirvikoski