Ann Allan föreläser om sin bok Mamma till ett yrväder, en berättelse om hennes äldste sons adhd. Som ambassadör för Psykiatrifonden och delaktig i kampanjen #allakännernågon vill hon ”dra sitt strå till stacken” på detta sätt. Hon talar om hur det är att vara anhörig, men också om människors olikheter, om skolan, om psykiatrin, om vår intuition, om våra sinnen, om vad vårt undermedvetna kan bjuda på och om hur det är att vara människa.  

Tid och plats: 5 oktober kl 18.30, Tideliusgatan 12, Rosenlunds sjukhus (Forum Funktionshinder, Habilitering & Hälsa). Föreläsningen är kostnadsfri och ingår i anhörigveckan. Den vänder sig till sakkunniga inom neuropsykiatrin, anhöriga, lärare, psykologer, terapeuter och personer som själva har en funktionsnedsättning. Egentligen är den för alla.

Man anmäler sig här.


Posted
AuthorTatja Hirvikoski