Mycket har hänt under året 2015! Psykiatrifonden har format ett team som utvecklat fonden och fått den att växa. Som resultat har Psykiatrifonden kunnat dela tre gånger mer pengar till forskning om psykisk ohälsa än året innan. Många har hjälpt till i form av stöd till Psykiatrifonden. Bland annat arrangerades Mental Health Run med över 1000 deltagare i Stockholm. Den största publika manifestationen för psykisk hälsa i Sverige på många år! Just nu finns det möjlighet att nominera till Psykiatrifondens antistigmapris/fördomspris.
Under kommande året 2016 kommer Psykiatrifonden fortsätta arbetet för psykiatrisk forskning och mot stigmatisering av psykisk ohälsa och psykiska funktionsnedsättningar. Vi hoppas att du som läser detta ger oss ditt fortsatta stöd. Gott nytt år! 

 

Posted
AuthorTatja Hirvikoski